De blir inte goda dagen efter utan är som godast nygjorda. Vietnamesiskavårrullar fyllda med räkor, mynta, koriander, glasnudlar matchas såklart meddippsåser av rang
Vietnamesiska grillspett med nötkött. Jag har tyvärr tappat bort ursprungslänken men har antecknat hela receptet här, det är ett vietnamesiskt recept med fräscha smaker och inte alls komplicerat att göra
Spola av dem med kallt vatten och låt dem rinna av. Skala och grovhacka räkorna, blanda dem i en skål med klippta glasnudlar, ljus soja, limesaft och koriander
20-23 ark vårrulledeg, ca 12 x 12 cm 50 g glasnudlar, tunna 250 g kycklingfärs olja, till stekning 150 g vitkål, strimlad 150 g morot, riven 1 klyfta vitlök, stor riven 1 röd chilifrukt, finhackad 1 msk färsk ingefära, riven 1,5-2 msk ostronsås 2 msk japansk soja rapsolja, till stekning/fritering av vårrullarna salt svartpeppar, nymalen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.