Servera ett spett per person tillsammans med en liten skål med dipsås och en limeklyfta. 3-4 stora räkor per person (MSC el ASC-märkta). 3 pressade vitlöksklyftor. Trä upp räkorna på spett, 3-4 per person. 3-4 stora räkor. 3 pressade vitlöksklyftor
3. Tillagning. 1. Dressingen. Lägg vitlök och ingefära i en kopp. Finhacka chilin och tillsätt denna. 2. Häll i fisksås, honung, limejuice, vinäger, olja, vatten och sesamolja
Sedan är det bara att njuta av kristliga vårrullarmed dipp och ev. Tyckte det var ett rätt härlig program och fick sånt sug efter vårrullar som de gjorde
Smaka av med eventuellt mer kryddor och rör till sist ner böngroddar. För lite mer än ett år sedan la jag ut det HÄR receptetpå vårrullar, dagens är en rejält uppdaterad version
Om man idag är sugen på något som absolut inte är klassisk midsommarmat så kan jag tipsa om de här goda koreanska vårrullarna som jag gjorde häromdagen
Spola av dem med kallt vatten och låt dem rinna av. Skala och grovhacka räkorna, blanda dem i en skål med klippta glasnudlar, ljus soja, limesaft och koriander
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.