Tilltugg

Tilltugg

Krustader med 3 olika fyllningar | Köket.se

Krustader med 3 olika fyllningar | Köket.se

Fyllning med räkor, citron och oregano1 förp Zeta Krustader Cestini 1 dl majonnäs 200 g handskalade räkor 1 tsk citronskal, rivet 2 msk färsk oregano 1 tsk citronsaft 0,5 dl sikrom citronskal, rivet färsk oregano, några kvistar
Krispiga vårrullar med två dippsåser

Krispiga vårrullar med två dippsåser

300 g köttfärs 1 dl vitkål, riven 1 morot, riven soja 2 msk kalvfond 1 knippe glasnudlar 6 ark vårrullsdeg 1 msk strösocker olja, att steka i sweet chilisås
Karamelliserad brieost | Köket.se

Karamelliserad brieost | Köket.se

Brietårta, ca 20 cm 2 dl honung, flytande 1 dl torkade aprikoser, hackade 0,5 dl valnötter 0,5 dl pistagenötter, hackade 1 msk rågmjöl
Minipajer med cheddar och skinka

Minipajer med cheddar och skinka

1 st kyld smördeg. 11 st uppvispat ägg. 1100 g strimlad rökt skinka. 12 dl vispgrädde. 12 st ägg. 12 dl riven cheddarost
Chicken Adobo på salladsbädd

Chicken Adobo på salladsbädd

Chicken Adobo600 g kycklingbröst 1 kycklingbuljongtärning 0,5 dl soja (thai lättsoja) 2 msk kinesisk soja 2-3 krm salt 2-3 krm svartpeppar 2-3 lagerblad 3 klyftor vitlök, skalade och hackade 1 gul lök, skalad och delad i 4 delar (medelstor) 2-3 msk vinäger (sockervinäger) 1 l vatten
Krispiga vårrullar med två dippsåser

Krispiga vårrullar med två dippsåser

300 g köttfärs 1 dl vitkål, riven 1 morot, riven soja 2 msk kalvfond 1 knippe glasnudlar 6 ark vårrullsdeg 1 msk strösocker olja, att steka i sweet chilisås