4 4 port ris 2 dl torkade röda linser 1 gul lök 1 msk riven färsk ingefära 1 tsk sambal oelek 1 msk olja 2 vitlöksklyftor 1/2 msk curry 2 tsk tomatpuré 5 dl grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond) 400 ml kokosmjölk 1/2 blomkålshuvud 250 g körsbärstomater 1 lime salt och peppar 65 g babyspenat 1 dl cashewnötter Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Jag var därför lite tveksam till om jag verkligen skulle göra mig besväret med att laga till den här vegetariska varianten, men eftersom jag gillar att utmana mig själv, och mina fördomar, så ville jag i alla fall testa och se vad jag skulle tycka
Vi försöker äta lite mer vegetariskt här hemma och med hjälp av Quorn och pr-bolaget Amazing Alice, så har jag fått chansen att laga denna snabblagade ovo-vegetariska färssås gjord på quorn färs
Boken är fantastisk och mycket inspirerande - långt ifrån mina fördomar om att vegetariska kokböcker har trist lay out och är föga inspirerande för någon som mig som gillar vackra bilder (även om det på sistone finns flera bra "veggböcker" där "Slottsträdgården Ulriksdal" och "Grön mat
Från köttfärsgryta till en vegetarisk kylskåpsrensargryta, steget är egentligen inte så långt. Det är nästan på så att man till och med sparar in på stegen om man behöver handla ingredienserna innan
Det här med vegetariska grytor. Gryta med röda linser, sötpotatis och saffran. Jag vill bli bättre på att göra vegetariska grytor som denna, dels för att det är så himla enkelt och gott, men samtidigt för att det är billigt och näringsrikt
Denna lasagnen är supergod och alla barnen gillar den jättemycket. Ser kanske lite färglös ut just på dessa bilder men är väldigt fin i färgerna annars
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.