Mosa dem grovt i en skål med en gaffel, det ska vara bitar kvar. Här kommer i alla fall det senaste tillskottet till samlingen, vegetariskaburgaremed bönor och majs
Testade göra en ny variant av vegetariskabiffar/burgare igår. Enkla burgare, men som fick en rejäl smakhöjare med rödbetsstrimlor som användes som panering och en dressing på blåmögelost
Mosa bönorna grovt med en gaffel i en bunke. Blanda majonnäsen med srirachasås. Servera biffarna mellan bröden tillsammans med srirachamajo, avokado, groddar och resterande smulad feta
Öppna pitabröden med en kniv, fyll varje bröd medburgare, sås och ruccolasallad och servera. Blanda resterande stärkelse med riven potatis, ägg, kikärtsmjöl, salt och peppar samt squash
Blanda med ägg, havregryn, dill, persilja, timjan, salt och peppar. Jag hittade dessa vegetariskaburgare i en folder från Hemköp och efter att jag gjorde dem i höstas seglade de upp till en av höstens mest lyckade rätter
Vegetariskahamburgaremed ugnspicklad rödlök. Jag passade ändå på att trots det fina vädret, baka på förmiddagen igår, för jag ville ha glutenfritt bröd till mina vegetariskahamburgare som jag lagade till middag
kryddning och färgsättningExempel på huvudingredienserquornsoyafärsrivna grönsaker/rotsakerhackad lökhackade nötterlinser (kokade, lite mosade)bönor (grovt mosade)För att få rätt konsistensäggvätskaströbrödstärkelse (inte så mycket, någon matsked)Bra att krydda medvitlöksoyatomatpurériven ingefäraoreganotimjanchili (färsk eller torkad)pepparspiskumminpaprikakryddakaprissenapSå gör duBlanda en eller flera av huvudingredienserna med ägg, vätska, ströbröd och stärkelse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.