Ikväll har jag för första gången gjort glutenfria våfflor. Den store sonen blev väldigt nöjd över att kunna njuta av våfflor även i fortsättningen, trots att han fått gluten
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en springform (ca 25 cm i diameter) och beströ den med kokos. Smält margarinet i en kastrull och låt det svalna litegrann
Smörj och "bröa" en form som rymmer 1 1/2 l. Rör fettet med sockret till en luftig massa. Tillsätt ägget och gräddfilen samt de torra ingredienserna, citronskalet och bananraspet
Glutenfria semlor. Ingen bakelse i världen slår väl en hederlig semla. Därför är det väl inte mer än rätt att det ska finnas en semla som även glutenfria fikaivrare kan njuta av, så här års
Idag är det fettisdagen och självklart måste man äta minst en semla. Semlor var en av de saker som jag direkt kände att jag skulle sakna när jag fick veta att jag var glutenintolerant
Hej på er i sommarvärmen,. Hoppas att ni haft en härlig dag. Här har det grillats för fullt till middag och nu tänkte jag att ni skulle få ett litet recept på ett gott tillbehör till maten/salladen