En period i mitt liv hade jag och denvegetariskaburgaren en evig kamp. Och idag hade jag tydligen kommit till den punkt i livet då jag återigen kände mig redo för att ta upp kampen mot veggoburgaren
Denbästa faktiskt. Jag lagade den här lasagnen, då för hundra år sedan när tidningen var ny. Jag tyckte den var underbart god, rev ut receptet ur tidningen, lade det i min hög och glömde sen bort det
Kör i den frysta quornen och stek tills den har stekyta och är ganska torr. Jag måste erkänna en sak. Eller erkänna och erkänna, ni som följer mina matlagningseskapader har nog redan märkt detta, att jag är riktigt dålig på att laga vegetarisk mat
Pajdeg. 1100 g smör. 11 dl riven ost. 13 dl vetemjöl. 13 msk kallt vatten. 1Fyllning. 1500 g nötfärs. 1140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami
Att sluta försöka gå ner i vikt är ett av mina livs bästa beslut. Jag är så innerligt jävla glad att tiden då jag var rädd för kolhydrater ligger ett par år bakom mig
Boken är en oerhörd receptskatt och här ska ni få receptet på den ultimata veganska burgaren. Nu har jag lagat till ännu än maträtt från den fantastiska kokboken Rå matglädje – Veganskt, lyxigt och jäkligt gott är skriven av Erika Frost
Rätten var god redan från början, men har med tiden blivit riktigt outstanding. Det goda med pastarätten är att den är krämig, trots att mängden crème fraiche bara är så stor att den precis binder ihop det hela
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.