Rikligt med olivolja tillsattes till en ugnsform ochpotatisen lades med den runda delen nedåt. Utan njutning kan det kvitta och det är lika bra att njuta medan man kan
Smaka av med salt och peppar. Bind ihop köttet med bindgarn. Snitta fransyskan/bogbladsteken på mitten nästan helt igenom, salta och peppra sidorna och strö över örter och vitlök
Smaka av med salt och peppar. Bind ihop köttet med bindgarn. Snitta fransyskan på mitten nästan helt igenom, salta och peppra sidorna och strö över örter och vitlök
Rulladerna serverades med sås på baserat på grädden som de sjudit i, några rejäla klyftor av ugnsbakad bakpotatis, klassisk rödkål samt en topping av granatäpplekärnor som fick ge den sista touchen i form av syrlighet och lite krisp
Häll av vattnet och låt ånga av ordentligtSätt under tiden en ugnsfast form med rejält med rapsolja ( tål värmen bättre än olivolja) i ugnen och låt bli hetKrydda potatisarnamed Italiensk salladskryddahäll dem ner i den heta oljan, se upp det stänker en del, fördela dem jämnt, helst inte på varann
Imorgon ska Nicke iväg på dan och fixa med en transport. Att det kan vara så gott medpotatis. Hon vill ha en ny säng så tillbehör o attiraljer kan vi köpa imorgon så kan Nicke ta hem sängen med skåpbil nån dag framöver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.