Örtspäckad vildsvinsstek med senapssky och saltrostad potatis
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 900 gram fransyska/bogbladsstek
  • 1 salt
  • 1 svartpeppar , nymald
  • 1 dl persilja , hackad
  • 0.5 dl timjan , repad
  • 1 dl dragon , hackad
  • 1.5 st vitlöksklyfta(or) , finhackade
  • 2 dl rödvin
  • 2 dl vatten
  • 2 msk senap , svensk grovkornig (helst inte för söt)
  • 1 majsena
  • 650 gram potatis(ar) , små fina med skal
  • 4 st timjankvist(ar) , hela
  • 0.5 st rapsolja
  • 1 salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.