Vaniljglass med oreagno- och myntasabayonne med pistaschmusli
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Vaniljglass
  • 1 vaniljstång
  • 4 dl mjölk
  • 3 dl vispgrädde
  • 6 äggulor
  • 2 dl socker
  •  
  • Kryddsabayonne
  • 3 äggulor
  • ½ dl socker
  • ½ dl marsalavin
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 msk finhackad mynta
  • 1 msk finhackad oregano
  •  
  • Pistaschmusli
  • 1 dl pistaschnötter
  • 2 dl havregryn
  • 1 dl pumpakärnor
  • ½ dl kokos
  • 1½ msk flytande honung
  • 1½ msk neutral olja
  • t ex rapsolja
  • 1 msk vatten
  •  
  • Garnering
  • Eventuellt färska örter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.