Jag älskar citron i desserter och vad är inte godare än en len citronoch mascarponecrème, tillsammans med nötiga havresmulor och luftig italiensk maräng
Fredagsmys med HÄLSOSMARTA mandlar. Citronoch ingefära mandlar. Den sista tiden har jag inspirerats mycket av citronen, den är snygg, fräsch, god och nyttig
När kakan svalnat - strö rostade mandelspån över och pudra ev med lite florsocker. Lägg äppelskivorna i botten på pajen, Vispa ihop Mildafraiche, ägg, socker och finrivet citronskal (Obs
Nyp ihop smör, mjöl, socker, sötmandel, bittermandel, citronskaloch -saft till en deg. Smält marmeladen på svag värme i kastrull och pensla den över äppelkakan
Egentligen tycker jag bäst om biscotti med mandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant med mandel, citronoch vit choklad och det blev jättegott
Egentligen tycker jag bäst om biscotti med mandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant med mandel, citronoch vit choklad och det blev jättegott
Timjan och oregano. Pressa över saften från en citron. Salt och peppar. Olja en rejäl ugnsfast form och sprid ut kycklingdelarna, skockorna och lökarna
100 g mandelspån 400 g pasta 8 vita sparrisar, färska 50 g smör 3 dl grädde 0,5-1 tsk salt (beroende på hur salt buljongen är, börja med mindre och smaka av innan servering) 1 citron 1 grönsaksbuljongtärning 1 cm parmesanost 1 kruka färsk körvel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.