Gör så här. Skär grönsakerna i skivor på längden, stek hårt i olja. Finhacka ingredienserna till dressingen, smaka av med salt, fond, svartpeppar och eventuellt lime och socker
Salt & peppar. Strö över lite sallad och solrosgroddar och rulla ihop brödet till en wrap. Stek sojabitarna lätt på varje sida i ca 10 minuter så de får lite färg
) Denna gång blev det wraps/rullar med en god kyckling, champinjon- och baconröra. Här är recept på Wraps/rullar med kyckling, champinjon- och baconröra
Det blev iaf tillslut vegetariska wraps igår till fredagsmyset. Wraps brukar uppskattas här hemma, att få plocka lite av varje och göra sin egen efter eget tycke och smak
Men oj vilken skitnatt. Det känns som att jag inte har sovit en blund. Och min rygg krånglar med mig nu. Det är bara att hoppas att den här dagen flyter på utan allt för stora hinder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.