Tog sista slatten här och där. Skala och skär ägget i grova bitar. En dag för några veckor sedan blev det en sådär konstig blandning igen när jag lagade mat
Smoothie och dessert på enoch samma gång – Obs nyttig. Ja, otroligt nyttig till och med. Min present till er för att jag varit frånvarande här på bloggen, igen
Sist hade jag även i hasselnötter istället för pistagenätter. lägg i det du vill o blanda i chokladen. Smält chokladen på låg värme i vattenbad (i en skål över kokande vatten)
Som ni kanske förstår så gillar jag att panera i grillchips och det fanns med i dagens recept också. Har faktiskt inte gjort så mycket idag, bara plockat lite i växthuset och planerat
Häll ner det smälta smöret i bunkenoch vispa ihop smeten. Smält smöret och låt svalna. Ingredienser. Smörj in kanterna med smör och strö på glutenfritt ströbröd
Recepten i denna efterrätt är i väldigt liten kvantitet då min familj inte är så stor och jag inte vill ha några rester som jag kan gå och småäta på efter
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Man kan anpassa innehållet i pajen efter eget smak och tycke. Både matpaj och dessertpaj. Antingen har man en färdig paj i frys eller kyl eller bara en färdig pajdeg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.