Blanda ihop grädde / creme fraiche/ dill / chilisås / rom / finhackad rödlök, krydda efter smak med salt och rosépeppar, låt gärna stå och dra tillsig en bra stund
Lägg sedan laxfiléernapå spenaten. Täck bottnen på en djup ugnsfast plåt med färsk spenat, du får känna av hur mycket du vill ha personligen men tänk på att den sjunker ihopväldigt mycket när den tillagas
Lägg laxen på en plåt med bakplåtspapper och krydda medcitronpeppar. Låt kräftstjärtarna rinna av väl och blanda med créme fraiche, majonnäs, dill och gräslök
Lägg laxfiléernai formen med det gratinerade moset, krydda med salt, peppar och citronpeppar. Mycket citronblir det men för mycket citron kan det aldrigbli, i alla fall inte om man ska tro påAnki som är citronberoende
Smakligspis och fortsatt trevlig sommar på er. Täck medaluminiumfolie. Tro det eller ej men efter lite semester och massor av härligmatlagning så blir det nu litematbloggstid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.