Tonfiskgratäng (2 personer). . 2 portioner kokt pasta1 st tonfiskburk1 st. gul lök. 10 st. körsbärstomater eller 1 st vanlig tomat2 dl crème fraiche med smak av örter och vitlök1 dl riven ostsalt och peppar efter smak
Det var ett tag sedan det var fisk här på bloggen men nu så, nu kommer det. Fisken är inbäddad i mild chilisås som de flesta, till och med de allra minsta, gillar
Pommes duchesse. Skala och skär potatisen i delar. Koka i saltat vatten tills den är mjuk. Pressa potatisen och blanda ner smör, äggulor, mjölk, salt, peppar och riven muskotnöt
Hejsan. Fredagskvällens mat bestod av en het räkgryta, det var allt lite drag i den. Vill man inte ha den så stark så minskar man bara lite på kryddorna
Gud så gott. I bland känns det som man har överträffat sig själv i köket, igår var en sådan dag. Man har en idé i huvudet hur man vill att det ska se ut och smaka
Kommentarer
danielr-3
Rätt ok lunch/middag o man kan ju kombinera med massa andra saker oxå. Snåla INTE med chilin dock för annars blir det kan smak ?
danielr-3
Rätt ok lunch/middag. Lätt o laga men snåla INTE med chilin annars blir det rätt lam smak ? Klart värd o pröva o kombinera med massa annat oxå ??
Logga in eller Registrera för att kommentera.