Ugnsstekt lax med rostade rotfrukter
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g laxfilé
  • 400 g potatis
  • 300 g palsternackor
  • 300 g rödbetor
  • 1½ tsk salt
  • 1½ krm svartpeppar
  • Arla® Smör-&rapsolja
  • 2 dl Arla Köket® crème fraiche fetaost & soltorkade tomater
  • 4 tomater
  • ½ krukor färsk dill
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g laxfilé 400 g potatis 300 g palsternackor 300 g rödbetor 1½ tsk salt 1½ krm svartpeppar Arla® Smör-&rapsolja Till servering: 2 dl Arla Köket® crème fraiche fetaost & soltorkade tomater 4 tomater ½ krukor färsk dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.