Skippa absolut inte den rostade mandeln. Lägg upp allt på tallrikar och toppa med vattenkrasse och mandel [eller lägg lite ruccola på tallrikarna först och lax- och avokadoblandningen ovanpå]
Nämligen den här Räk och Laxsoppanmedrotfrukter. Men för er som är friska och orkar kila iväg till affären för att handla lite färska räkor och lax, har jag ett dundergott recept
Garnera med timjankvistar. Skala och skär rotfrukterna i skivor. 700 g blandade rotfrukter. 1700 g blandade rotfrukter , t ex morot, kålrot, palsternacka, persiljerot 500 g potatis vältvättad 4 msk rapsolja 1 msk timjanblad plockade 1 tsk flingsalt Dressing 2 msk rödvinsvinäger 1 msk färskpressad citronsaft 1 msk flytande honung 3 msk olivolja 1 krm salt 1 krm svartpeppar Till garnering timjankvistar färskaSätt ugnen på 225. Vänd skivorna med stekspade 2–3 gånger under tiden. 1Lägg rotfrukterna och potatisen i en serveringsskål
Skala och skär rotfrukterna i bitar eller klyftor. 500 g laxfilé. 11 kg rotfrukter, till exempel potatis, rödbetor, palsternacka, rödlök, blomkål. 1Pensla laxenmed lite olja och krydda med salt och peppar. Lägg den sedan på rotfrukterna och sätt in i ugnen igen cirka 15 minuter. 1Ta ut formen och servera laxen och rotfrukterna tillsammans med getostkrämen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.