Men som alla andra recept så kan jag inte låta dem vara orginal utan jag måste alltid ändra något. Det är ett av mina favoritrecept taget från viktväktarna
Skala och skär potatis och purjolök. Täck då formen med plastfolie eller lock. 50 g ost lagrad max 17%. Varva potatis, purjolök och ost (spar hälften av osten att strö ovanpå) i en eldfast form
Blanda färsen med ägg, kryddor, pressad vitlök, kalvfond oxh senap. Skiva mozzarellan i tunna skivor och fördela över 4 biffar, men lägg inte ost ända ut i kanten. 125 g mozzarella (max 10%)
Droppa över olja och smula över salt. Skaka om så att olja och salt blandas med potatisklyftorna. Blanda till dipsåsen av örtfraiche, pressad vitlök och lagom mycket stark chilifrukt
Blanda ner makaroner, köttärningar, purjolök, paprika och ost i en stor smord form. Blanda äggstanningen (ägg, mjölk, salt och peppar) och slå den över
Skiva mozzarellaosten. Lägg en skiva salami och en skiva mozzarella på ena halvan av schnitzlarna. Stek schnitzlarna i margarin, ca 2-3 min på varje sida. 8 skinkschnitzlar ca 600 g. 8 skivor salami. 100 g mozzarella i små skivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.