Servera med ris 125 g kycklingfilé. Koka riset. Skär kyckling, lök, vitlök och grönsaker i bitar utom cocktailtomaterna och ananas fräs dem i margarinet
Blanda i potatis och salt. Blanda jäst, 2 tsk olja och 6 dl fingervarmt vatten i en degbunke. Rör i mjöl, ca 16 dl, lite i taget och arbeta degen kraftigt tills du får en fast och elastisk deg. Pensla en långpanna med 2 tsk olja och bred ut degen, låt det sedan jäsa ytterligare 30 minuter under duk
Rör om några gånger med någon timmes mellanrum så grönsakerna blandar sig väl i lagen. Pizzasallad. Strimla vitkålen, riv morötter, hacka paprikorna, och skiva purjolöken tunt
Blanda färsen med salt och peppar och forma till fyra stora biffar. Skala och skiva löken tunt. Lägg andra hälften av löken i en gryta och späd med mjölken och låt det koka upp
Skaka om så att olja och salt blandasmed potatisklyftorna. Droppa över olja och smula över salt. Blanda till dipsåsen av örtfraiche, pressad vitlök och lagom mycket stark chilifrukt
Skala och dela morot och selleri i mindre bitar. Servera med kokt potatis och gröna bönor. Klyfta löken. Bryn köttbitarna och lök i margarin i en gryta
Servera en grönsallad till. Smula jästen i en degbunke. Tryck till kanterna med en gaffel. Blanda samman kyckling, purjolök, ris, créme fraiche, kryddor och honung
Men som alla andra recept så kan jag inte låta dem vara orginal utan jag måste alltid ändra något. Det är ett av mina favoritrecept taget från viktväktarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.