Droppa över olja och smula över salt. Skaka om så att olja och salt blandas med potatisklyftorna. Blanda till dipsåsen av örtfraiche, pressad vitlök och lagom mycket stark chilifrukt
Blanda ner makaroner, köttärningar, purjolök, paprika och ost i en stor smord form. Blanda äggstanningen (ägg, mjölk, salt och peppar) och slå den över
1 dl matlagningsgrädde (max 7%). Skär lök i tunna skivor och hacka vitlöken. Hetta upp oljan i en vid gryta, fräs lök och vitlök på låg värme tills det är mjukt
Skiva mozzarellaosten. Lägg en skiva salami och en skiva mozzarella på ena halvan av schnitzlarna. Stek schnitzlarna i margarin, ca 2-3 min på varje sida. 8 skinkschnitzlar ca 600 g. 8 skivor salami. 100 g mozzarella i små skivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.