De här biffarnajag gjorde idagvarbara så smarrigaochgodamed sin sås. Jagbrukarpassa på attköpaextra mycket närdet är extrapris på bland- eller fläskfärs
Serveramedsalsa och sallad. Jagälskar tex-mex (som ni kanskehar märkt) och det bästamedViktVäktarna är attjagkanfortfarandeäta det jagälskar – bara i måttliga mängder och/eller i andra former
Kryddamedsalt o peppar. Skär filen i mindre bitar. Stek i teflonpannatillsammansmedsvampen tills de är gyllenbruna ( tillsätt vatten om det blir torrt)
Hacka ihop allaingredienserna till pajdegenmedgaffel. Skala, kärna ur och skivaäpplena tunnt. Blandaäppelbitarnamedkanel och sötningsmedel och lägg sedan i en ugnsfast form
Kanske är det lite svårt att se vadsöndagsmiddagen består av på bilden nedan, men jagkanavslöjaatt det blev supergodamozzarellafylldaköttfärsbiffar i en såsmedsmakavpaprika och basilika
Blandapastanmedfraiche och pastakryddan. Krydda köttet medsalt och peppar, stek i resten avoljan. Strimla löken, paprikan, halveratomaterna och delasockerärterna i mindre bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.