Toscakaka. Tag ut toscakakan från ugnen och bred på glasyren. Låt kakan svalna med toscaglasyren upp och lägg gärna formen ovanpå och/eller en bakhandduk
Choklad och tosca, vem kan motstå detta. Tosca. Här i kombination med en mjuk fluffig botten. MUMS. Nu i höstmörkret får man unna sig lite smaskiga saker
Tosca. Den ska in igen med toscan på. Tosca. Tosca. När det är ca 20 minuter kvar på kakan i ugnen börjar du med toscasmeten. Häll toscasmeten över kakan och grädda i ytterligare ca 15 minuter
En enkel men jättegod efterätt som serveras med en klick kall grädde. 1 stor eller 6 små pajer 1 stor burk konserverade påronKnäckglasyr2 dl mandel100 g smör1½ dl strösocker2 msk vetemjöl2 msk grädde eller mjölk Ugnsvärme - 175 graderSkär päronen i skivor och lägg dem i en smord pajform
En variant på kladdkaka med toscatäcke låter väl inte fel. En riktig favorit hos mig åtminstone som älskar både tosca och kladdkaka, så när man kombinerar dessa två kan det inte annat än bli underbart gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.