Jag följde Lindas tips att skära kakan i rutor innan frosingen lades på, vilket gjorde det betydligt mindre kladdigt när kakan slutligen skulle läggas på serveringsfatet
En lättgjord kaka som man rör ihop för hand. Om man har en stekpanna av gjutjärn så baka kakan i den. Den får en härlig seghet och en god smak av bittermandeloljan
Toscatäcke. Den här kakan är verkligen en personlig favorit när det gäller långpanna kakor. Under tiden, koka ingredienserna till toscatäcket i en kastrull
Blanda alla ingredienserna till toscasmeten i en kastrull. Ännu en variant på den älskade kladdkakan - det knäckiga täcket av cocos tillför ännu mer saftighet och gifter sig fint med den rika chokladsmaken
Tosca topping. Ta ut kakan och bre på smeten över kakan. Under tiden gör du tosca smeten. Toscan. Grädda kakan 20-25 minuter. Grädda kakan ytterligare ca 8-10 minuter eller tills kakan fått fin färg och känns färdig
En enda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Äppeltosca1. Ta ut kakan och höj ugnsvärmen till 200 grader. Toscaglasyr1. Häll den varma toscasmeten över kakan och ställ in den i ugnen igen på 200 grader i 8-10 minuter
1Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper. 1Dra bort papperet (pensla med lite kallt vatten så lossnar det lättare) från kakan. 1Bred på ett tunt jämnt lager sylt över hela kakan. 1Rulla ihop kakan med hjälp av papperet, från långsidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.