Här kommer receptet på fiskgratängen som jag serverade till middag igår. Jag använde mig av rödspätta, använder man sig av någon annan kraftigare fisk som torsk eller kolja behöver man köra fisken en stund i ugnen ca 10-12 min innan man häller på stuvningen
Garnera med resten av salladslöken, räkor, sockerärter och dill. Servera med kokt. 5 msk hummerfond Garnera med. 150 g skalade räkor ca 400 g oskalad vikt 50 g sockerärter dillkvistar Servera med
Ingredienser Portioner. 4 600 g spättafilé 900 g fast potatis 2 dl smetana 1 fiskbuljongtärning 1 dl vatten salt och peppar 1 kruka dill 250 g broccoli 1 citron Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Rör ihop grädde, chilisås och dill, krydda med salt och peppar och häll sedan såsen över fisken. Sen är inte jag riktigt överens med tiden i ugn när det gäller fiskgratänger
Jag tillhörde dem som formligen dränkte pastan och korven med Heinz ketchup och chilisås på den tiden då kolhydraterna hade den största platsen på min tallrik
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.