Eller hur. Vissa saker man intalar sig blir ju sanna och eftersom jag brukar säga att jag är jämnårig med de som är 27-29 år på jobbet så. 1 ½ kg vildsvinsstek eller stek från gris (min var lång-smal så jag band upp köttet lite). Koka ihop utan lock i 10 minuter och smaka av med gelé, soya och peppar. 50 g riven parmesanost (eller annan god ost). Sätt ugnen på 225° (eller öka från 150°). Låt koka upp under omrörning och sänk sedan värmen och låt sjuda på svag värme i 20 minuter utan lock tills potatisen har mjuknat. Vildsvinsstek med honung och citron, 6 pers 1 ½ kg vildsvinsstek eller stek från gris (min var lång-smal så jag band upp köttet lite). 50 g riven parmesanost (eller annan god ost)
Iofs blev det inte den vanliga träningen, utan istället testade jag på att springa HV's hinderbana. Idag har lördagen som vanligt inletts med träning och lördagsfika
Dock väljer många att ha halloweenfesten i någon av de anslutande helgerna och det är helt okej). Man tar en klubba, en fyrkant svart silkespapper och lägger runt om klubban, knyt fast med svart sytråd så den håller sig där
Men se det är inte vilken fiskrätt som helst utan de godaste fiskbiffar man kan tänka sig. Det är inte så noga att biffarna blir lika stora eller får samma form
Jag är så ovan att använda dessa glutenfria mjölmixer så jag vågar mig inte på några större bakverk, men i en sån här kaka med endast 4 msk känns det som att det nästan skulle gå lika bra utan, så risken för ett misslyckande minimerades
Var försiktig när du har i rismjölken och mjölet, det kan se ut som att smeten ska skära sig men då har du i mer mjöl, och bara lite rismjölk åt gången, viktigt att du varvar med mjölmixen och rismjölken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.