Chokladmuffins utan gluten, vetestärkelse och mjölk/laktos
GLUTENFRITT bakning och matlagning
GLUTENFRITT bakning och matlagning
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,5 dl socker
  • 100 gram rumsvarmt mejerismör (stått framme över natten) (alternativt melange utan mjölk)
  • 2 rumsvarma ägg (stått framme över natten)
  • 2,5 dl Toro lys melblandning (utan ägg, mjölk, vetestärkelse)
  • 1,5 dl rismjölk
  • 1/2 vaniljstång 1,5 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 dl kakao
  • 30 gram rumsvarmt mejerismör (alternativt melange utan salt och mjölk)
  • 250 gram florsocker (1/2 pkt)
  • 1 dl kakaopulver
  • 120 gram philadelphiaost naturell (alternativt soja "cream cheese" ersättning)
  • 7 droppar pepparmyntoljaessens (kan uteslutas)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.