Thailändsk pumpasoppa med friterad vitlök
Jills Mat
Jills Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • portioner
  • 1 st butternut squash
  • 400 g kokosmjölk
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 st sharlottenlök
  • 1 msk ingefära färsk riven
  • 1 tsk chiliflakes
  • 1 tsk sesamolja
  • 0,5 st kruka
  • 6 st vitlöksklyftor
  • 1 msk kokosolja
  • 1 krm salt
  • 1 st butternut squash
  • 400 g kokosmjölk
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 st sharlottenlök
  • 1 msk ingefära färsk riven
  • 1 tsk chiliflakes
  • 1 tsk sesamolja
  • 0,5 st kruka
  • 6 st vitlöksklyftor
  • 1 msk kokosolja
  • 1 krm salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.