Ett annat gott råd är att använda lite Harissa(en starkare pepparsås). 1½-1 st vitlöksklyfta. 11 tsk chilisås. 1Låt gärna såsen vila 10-15 minuter innan servering. 1Många gillar extra stark sås, och är du en av dem (som jag) så använder du mer chilipeppar eller sambal olek
Mixa såsen slät med stavmixer. Detta är en väldigt god varm såstill kött. Vitlökssås,. Sås,. Man tror att det ska bara smaka vitlök, testa gärna nästa gång ni grillar el steker kött och ni kommer att bli glatt överraskad
Marinad till grillad lax medvitlök. Guacamole med dill. Parmesan och vitlöksschampinjoner. Marinad till fläskkarré med rosépeppar, koriander och vitlök
Värm försiktigt oljan i en kastrull och fräs vitlök, ananas och morot på svag värme. Rör ut maizenan i lite vatten och red av såsentill lagom konsistens, låt småputtra ytterligare några minuter
Igår gjorde jag den perfekta frityrsmeten, du vet sådär som det blir på din asiatiska restaurang. Tillsätt potatismjölsblandningen och rör om medansåsen tjocknar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.