ersätt salladsost eller mozzarella med tofu. Låt koka på medelvärme ca 10 minuter utan lock, tills grönsakerna är lagom mjuka. Gratinera gärna bönröranmed 50 g riven salladsost och 50 g
Mixa samman alla ingredienser med en stavmixer. Print. Bönröramed pecorino och vitlök. Passar bra att ha på buffébordet och dippa grönsaker, på snittar eller som tillbehör till kött eller fisk
Med god smak av citron och soltorkad citron höjer bönröran vilken rätt som helst. Med högt innehåll av långsamma kolhydrater, protein, lösliga fibrer och mineraler kan baljväxter gärna ingå i kosten ofta
Jag har sovit otroligt mycket, gått promenader, sett film, umgåtts med nära och kära. Kör kort stund med lite vatten om du gillar grov röra och lång stund med lite mer vatten om du gillar lite slätare
I den här röra samspelar paprikans fylliga smak tillsammans med bönornas lena krämighet. Du kan antingen servera röran som en förrätt på ett grovt bröd eller toppa några bitar cristini med den
Jag gör dem hellre från grunden, med rena ingredienser och jag kan bestämma min touch. Jag är inget stort fan av många färdigprodukter som finns att köpa, där även pålägg
Bönröramed selleri och hasselnöt,. Mixa alla ingredienser (tillsätt lite olja eller vatten om det blir för torrt) hyfsat slätt men låt gärna några bitar finnas kvar, smaka av med salt
Smaka av med salt och peppar. Bönröramed korianderdoft1 burk berlottibönor (à 410 g)juice av 1 lime (1 lime motsvarar ca 1 msk juice)2 klyftor grovhackad vitlök1/2 dl grovhackad koriander1 msk olivoljasambalsalt och peppar1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.