Rivhalloumin på rivjärn, blanda medövrigaingredienser, forma tillbiffar och stek. Jag åt minamed enbart grönsaker, men för er som vill ha potatistill så passar ju det utmärkt också
Pressa ivitlök och blanda ner tomatpuré, fräs med ett tag. Hacka lök och stek med. Skär halloumii stavar och stek gyllene i olja (viktigt att de får stekyta)
Så idag blev det stekt halloumimed honung, chili och pinjenöttertill förrätt. Dessutom valde jag att fräsa den finhackadechilinmed osten ett par sekunder för dotterns skull
Hemlighetenmedpitabröd, för att få dem så luftiga och stora, är tålamod och lätta händer. Det är mysigt att påta med, det är nyttigt, det är ingenting mer i det hembakta än det som du haft i degen så du slipper oönskade tillsatsämnen och konserveringsmedel
Servera på dirrenmed salsa, gärna het. Men det räcker med en eller två eftersom de är så pass salta. Såg någon på facebook som hade lagt ut en video där de gjorde dessa tilltugg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.