Veckans så otroligt goda pirog med svamp, vitkål och kokta ägg var det så länge sedan vi åt hos oss. Â Det behövs inte mer men den blir både saftig och så god vi är verkligen glada att vi kom att tänka på den här pirogen
I quinoabiffarna har jag lagt till riven parmesan - den ger inte bara massor av smak, utan hjälper dessutom till med att hålla ihop biffarna och ge dem den där lite krispiga ytan
När jag har mina detoxdagar är det här en maträtt som jag gärna äter- rent, lättsmält och gott. Biffarna går såklart också att variera i smak efter vad du har hemma och vad du uppskattar
svampoch ädelostlasagnen häromsisten. Vilken sorts svamp man har spelar mindre betydelse. ingredienser saknas, chilin blir smaklös och så fortsätter det hela tiden
Det finns olika sätt att rensa svamp, en del sorter som vanliga kantareller går enklare, medan trattkantareller, trumpetsvampoch soppar kräver mer noggrann rensning
Hacka under tiden lök, vitlök ochsvamp fint. Ni vet ju redan att vi älskar både quinoa och roliga biffar, så mycket att vi faktiskt gjort några varianter av quinoabiffar förut (här och här)
Det är alltså stekta svampar som man lägger ett pocherat ägg över. Stekt svamp. Mamma, två syskon varav en med respektive, moster, kusin och två syskonbarn fyllde huset under fredag och lördag
Servera soppan med en klick av moset toppat med hela svamparoch selleriblad. Rensa svampen. svetta lök, vitlök och rotselleri på medelgod värme under lock
Ost- och skinkpaj med svamp är en av mina favoritpajer som går snabbt att laga ihop och passar utmärkt till både utflykter, lätt luncher men även som förrätter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.