Lägg ned uppmärksamhet på grädden. Jag vet inte riktigt vad jag gillar bäst, att få strosa runt och söka planlöst eller bara slå sig ned på ett ställe man länge längtat till
Servera äggen med lax, citronsås och gärna rostat bröd. Låt ett ägg i taget sakta glida ner i vattnet. Koka upp 1 ½ liter vatten med ättiksprit och salt i en vid kastrull. Knäck äggen i 4 koppar. Häll såsen i en kastrull, lägg i spenaten och koka upp under omrörning, låt sjuda 2–3 min. 4 st ägg
Pocheraäggenoch kyl ner dem. friterat ägg. Panera tungorna i vetemjöl och stek dem i smör. Vänd äggen i vetemjöl och fritera/stek dem i rikligt med brynt smör
Pocheratäggoch avocadosmoothie. Knäck ett ägg åt gången i en kaffekopp och häll ner i vattnet. Det räcker att du kokar upp vatten som för ett djup på dubbel höjd av ett ägg
Ingredienser Hollandaisesås 300 g smör 3 äggulor 1 citron 1 tsk vitvinsvinäger grädde salt och peppar Lutfisk 300 g urvattnad lutfisk Pocheratägg 6 ägg 4 msk ättika salt Potatis och ärtor 120 g potatis 200 g frysta ärtor 1 salladslök smör till stekning dill till garnering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.