4 300 g färsk svamp (t ex champinjoner) 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 2 msk olja 200 g gröna blad (t ex strimlad mangold, grön- eller svartkål eller hel bladspenat) 2 askar färskost (à 200 g) 4 dl mjölk 1 dl riven lagrad ost 1 tsk salt 2 krm peppar 1 paket färska lasagneplattor (à 200 g) smör till formen Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
bli bönbiffar med någon form av ugnsstekt potatis och en smarrig sås eller så kanske det blir en extra god pastarätt i stil med denna goda lasagne med champinjoner ochädelost
Smält smör i en stekpanna, lägg i svampenoch låt steka i ett par minuter. Lägg sedan ut två lasagneplattorLasagne Barilla, täck över med sås och béchamel
Öppen lasagne med knaperstekt bacon, champinjoner, färskost och en massa god gräslök och salladslök. Månad igen och en vanlig matvecka ska bli skönt faktiskt
Lägg sedan ut två lasagneplattoroch täck över med béchamel, pesto- ochsvampsåsoch riven pecorino. Lägg sedan ut ytterligare två lasagneplattoroch täck över med béchamel och skivor av fontina-ost
Varva lasagneplattor med svampstuvningoch ostsås. Ansa svampenoch skiva den. Skala och hacka löken. Fräs lök ochsvamp i lite matfett tills vätskan har kokat in
Den här pastarätten hittade jag hos Lotta, och även om det (såklart. Dela blomkålshuvudet i mindre bitar och lägg på en bakplåtspappersklädd plåt och ringla över olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.