Igår kändes det som hösten öppnade dörren och tittade in. Vädret växlade som en tokig mellan ösregn och värmande sol, men den där krispiga luften märktes klart och tydligt, och jag måste erkänna…jag ÄLSKAR hösten
Det här är första gången jag har provat att laga Grisens Hemlighet och den är sjukt god. 3-4 stycken grisens hemlighet. Lägg grisens hemlighet ovanpå och bryn på medelvärme cirka 5 minuter på varje sida
Vi har testat att laga pulled pork. Ni vet när köttet har grillats sådär länge och sedan fått vila ännu längre, så att man sedan bara kan dra det i trådar
• Om styckdetaljen verkligen kommer från en spansk Ibericogris, så är den antagligen fryst. Secreto Iberico/Grisens hemlighet är tjockare i mitten och smalare utåt kanterna
Ett väldigt enkelt och gott sätt att laga grisens hemlighet. Kan också tillagas med fläskkotletter istället för grisens hemlighet, låt kotletterna i så fall koka i tomatsåsen ungefär en timme
Det är en styckningsdetalj från grisen som lufttorkas på ungefär samma sätt som italiensk pancetta. Problemet har varit att får tag på den del av grisen som man ska använda
Pulled pork reder sig sjäv. . En populär rätt sedan ett tag, men här med lite svenska smaker utan chili, barbequesås och olika tacokryddor Bäst av allt att den bara jobbar på inne i ugnen medan dofterna tilltar i huset och man går konstant hungrig i väntan på denna delikata rätt
Nu har jag lagat pulled pork för första gången. Om det blev gott. Det lovar jag att det blev. Tradionellt sett ska man ha bbqsås och badda in karrén i men jag gjorde lite off the recipe och gjorde den på det jag hade hemma - som vanligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.