Krydda med salt och svartpeppar. Tvätta potatisen och koka den mjuk i saltat vatten. Strimla rödlöken och fördela den tillsammans med kapris på toppen, samt eventuellt mer riven pepparrot
Droppa sedan i oljan medans du vispar så det blir en krämig dressing, salta och peppra. Helst med min egen potatis såklart men den är inte riktigt klar ännu så det fick bli köpepotatis
Relaterade Parmesanpanerad kyckling med klyftpotatis och basilikasås. Smaka av med salt och peppar. Stefan älskade det och Tim som inte äter parmesanost annars tyckte om kycklingen
Nu får man, helt utan att få dåligt samvete, krypa in i stugan, upp i soffan, på med ullstrumporna, dricka kryddiga teer, mustigt vin och laga mat i gryta
Min man hade lagat fyllda parmesanpanerade schnitzlar med ost och skinka. Sedan blev det gymmet, jag hade med mig min minsta som tycker det är så kul att följa med mig dit, det är hon som är fotografen
Rostad färskpotatissalladmed jordgubbar och mynta Spara Skriv ut Portioner. Det var min kollega Jessica som åt den här delikata vegetariska salladen med färskpotatis, mynta, jordgubbar OCH mozzarella (hur gott
Hela vår familj älskar färskpotatis och allt man kan göra med den. Vi hade otroligt tur med vädret så det blev en riktigt lyckad kväll med många skratt♡
Det bästa som finns med färskpotatis är nog att äta den som den är, gärna med en klick smör men något annat som också är gott är ju att göra en potatissallad med andra primörer som tex rädisor och färsk vitlök
En mjölig potatis kokt med mycket salt som fortfarande ryker när man delar den med gaffeln, det kan jag äta rakt av - utan något till och tycker att smaken är ljuvlig
Som ni vet så gillar jag mat som är lättlagad och den här är verkligen enkel, tar inte lång tid och man hinner sitta ner med gästerna medans maten står i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.