Naturligtvis kan man använda annan typ av glutenfritt, grövre mjöl om man vill, men jag tycker att det just till en lite lyxigare helgfrukost är gott med "vitt" mjöl som ger den här luftiga och lätta konsistensen
Det här är bland det godaste som finns och det doftar ljuvligt. Skala och hacka vitlöken, kärna ur och hacka chilin och fräs allt sakta på svag värme i olivoljan i en stekpanna
Ofta tenderar dom att bli lite kompakta och â€tunga†men nu blev jag faktiskt riktigt nöjd med konsistensen och vi har precis provsmakat varsin… Ostfralla & ett stort glas mjölk, sen sover man gott
Sen att dem blir stora och saftiga är bara ett plus i kanten. Dem här muffinsar som finns på bild blev även doppade i en choklad glasyr och spriklade med lite strössel som pricken över i
Man gör som en skål med folie, hackar ner gul lök i stora klyftor och häller på en påse färdig marinad, typ allround eller vitlök Sedan får det puttra på lite så löken mjuknar och blir söt
men det är hög tid att lyfta det igen, med lite justering och nya foton. Vispa ihop ägg, farinsocker och vaniljsocker i en bunke, gärna med elvisp eller assistent
Eftersom man såklart vill bjuda på tårta så gjorde jag det enkelt & bakade två stora Pavlova tårta. Vipsa sedan i majsstärkelse, vaniljsocker och citron
Rör ut jästen med lite degspad. Arbeta in resten av degspadet, salt, sirap, vetemjöl. Av det här enkla receptet får du ut 4 st riktigt saftiga och goda vetekakor. 50 g jäst. Arbeta ut 4 st brödkakor - Ø ca 20 cm. Låt bröden jäsa 30 min under bakduk på 2 st plåtar. 50 g jäst. 2 st plåtar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.