1 Antal
portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 zucchini 2 vitlöksklyftor 2½ dl Kelda® mellangrädde ½ dl hackad färsk timjan 1 dl parmesanostGör så här Skär zucchinin i skivor och sedan i bitar. Skala och hacka vitlöken. Fräs zucchinin och vitlök i smör i en stekpanna. Häll på grädden och lägg i timjan. Låt det koka ihop några minuter. Strö över osten och smaksätt med salt och peppar.
Ärtpesto har jag lagt upp recept på för flera år sedan och en variant är med bland övriga mjölkfria såser i min bok ”Sju steg till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker”
Krydda med timjan, rosmarin, lagerblad, salt, vitpeppar, socker och tabasco. 11 zucchini. Skär aubergine och zucchini i kuber ca 2x2 cm stora bitar. Koka ratatouillen i minst 20 minuter på medelvärme under lock
Medan grönsakerna är i ugnen blanda ihop ricotta, parmesan, örter, vitlök och salt i en skål. Lägg aubergine- och zucchiniskivor på en plåt tillsammans med körsbärstomaterna
Ingredienser Portioner. Ca 3 dl 1 förp kokta stora vita bönor (à ca 380 g) 25 g smör 2 kvistar färsk rosmarin 2 krm salt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Klickade i två teskedar när jag stekte vitkål igår kväll och det smakade mumma. Ersatte de rostade mandelspånen, jag har aldrig tyckt om mandel särskilt mycket, med rostade pinjenötter och la till lite riven parmesan på toppen och av det blev det ett gott och enkelt tillbehör som passar till vilken maträtt som helst ju
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.