Fräs zucchinin och vitlök i smör i en stekpanna. Strö över osten och smaksätt med salt och peppar. 1 zucchini. 11 dl parmesanost. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 zucchini 2 vitlöksklyftor 2½ dl Kelda® mellangrädde ½ dl hackad färsk timjan 1 dl parmesanostGör så här Skär zucchinin i skivor och sedan i bitar
Klickade i två teskedar när jag stekte vitkål igår kväll och det smakade mumma. Ersatte de rostade mandelspånen, jag har aldrig tyckt om mandel särskilt mycket, med rostade pinjenötter och la till lite riven parmesan på toppen och av det blev det ett gott och enkelt tillbehör som passar till vilken maträtt som helst ju
Ugnsrostad ZucchinimedParmesan och Örter. Lägg skivorna på en plåt och pensla skivorna med olja. De här zucchiniskivorna är ett gott snacks eller så passar de bra som en sidorätt också
Örtsaltpudrad zucchiniHetta upp en stor skvätt rapsolja i en stekpanna med lite högre kanter på. Vegebiffar med vegefärs från Hälsans kökDen här färsen är den i särklass bästa färsen för att snabbt få till lagom fasta vegebiffar som inte smular och som är skapligt neutrala i smaken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.