Stekt tofu med ris
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st schalottenlök
  • 0.5 st vitlöksklyfta
  • 0.25 st paprika
  • 0.5 tsk ingefära
  • 1.25 dl grönsaksbuljong
  • 2 tsk maizena
  • 0.5 msk japansk soja
  • salt och peppar
  • råsocker
  • 125 g fast tofu
  • 0.75 dl ris
  • 1.5 dl grönsaksbuljong
  • 1 st schalottenlök 0.5 st vitlöksklyfta 0.25 st paprika röd, grön, gul 0.5 tsk ingefära färsk, riven 1.25 dl grönsaksbuljong 2 tsk maizena 0.5 msk japansk soja salt och peppar råsocker ev 125 g fast tofu 0.75 dl ris 1.5 dl grönsaksbuljong Det här behövs för 1 port:

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.