Stekt aborre med färskpotatiskross
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 abborrefiléer, urbenade
  • 0,5 dl ströbröd
  • Smör, till stekning
  • 600 g färskpotatis
  • 2 knipplökar, gula
  • 2 dl grönsaksbuljong, ekologisk
  • 25 g smör
  • 1 kruka dill
  • 1 citron
  • olivolja, kallpressad
  • Salt, efter smak
  • Peppar, efter smak
  • 8 abborrefiléer, urbenade 0,5 dl ströbröd Smör, till stekning 600 g färskpotatis 2 knipplökar, gula 2 dl grönsaksbuljong, ekologisk 25 g smör 1 kruka dill 1 citron olivolja, kallpressad Salt, efter smak Peppar, efter smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.