Lägg upp sparrisen på ett fat och strö över mandlar, en nypa flingsalt och peppar. Sparris. Smaksätt med färsk riven tryffel och en nypa salt och peppar
Lägg upp sparrisen på ett fat och strö över mandlar, en nypa flingsalt och peppar. Sparris. Smaksätt med färsk riven tryffel och en nypa salt och peppar
Ansa och skala sparrisen, koka den al dente i rikligt saltat vatten. Jag fick tag på helt fantastisk gotländsk sparris som man nästan kan äta som den är
Inlägget Rostad färskpotatis medsparrisoch champinjoner dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Denna plåt laddad med färskpotatis, sparrisoch champinjoner är ett läckert tillbehör till de allra flesta rätter
Bryt av och släng den nedersta, hårda delen på sparrisen, och skär den i mindre bitar. Ringla över rikligt med olja, strö över flingsalt och kvarna över svartpeppar
Toppa med mandelspån. Skala vitlöken och skiva den tunt. Toppa med ärtskott. Blanda vitlök och olivolja. Bryn det i en gryta tills det doftar nötigt och är ljusbrunt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.