På Oliviers & Co har de inte bara goda olivoljor, utan även speciella balsamvinägrar. Såväl den vanliga äkta sorten som en spännande smaksatt med vanilj som jag ska hitta på något kul med framöver
Har inte haft en tanke på att göra egna soltorkade tomater. Fick ta hjälp av ugnen istället för solen, för den lyser inte så intensivt numera Faller mest STORA droppar nuförtiden
Anka. Jag tror det går direkt in på min lista över topp 3 proteinkällor från djurriket. Så. himla. gott. Efter att idag ha tillagat en riktigt smarrig anka till lunch inser jag att jag har ätit alldeles för lite av den här varan
I år har vi testat att odla lite grönsaker som vi aldrig har odlat förut. Eftersom jag inte hade så mycket tid till att laga mat så serverade jag den wokade kålen som tillbehör till vanliga snabbnudlar, som fått koka tillsammans med ett par nävar wokgrönsaker
En enkel sallad gjord på broccoli, som får sin krämighett av majonnäs och kvarg. Salladen passar bra som fyllning i hamburgare eller med vegetariska biffar