Jag kan ibland ha lite svårt att tåla färska rädisor - även om jag älskar smaken - men när de blir ugnsrostade blir de mildare i smaken och även mer lättsmälta
Ringla olja i en plåt med kanter och fördela ut hälften av potatisen. Skala vitlöksklyftorna och skär dem till halvor eller kvartar beroende på hur stora de är
Toppa med mandelspån. Skala vitlöken och skiva den tunt. Toppa med ärtskott. Blanda vitlök och olivolja. Bryn det i en gryta tills det doftar nötigt och är ljusbrunt
Lägg upp sparrisen på ett fat och strö över mandlar, en nypa flingsalt och peppar. Sparris. Smaksätt med färsk riven tryffel och en nypa salt och peppar
Dela varje sparris på fyra och strimla baconet. Skär bort det träiga längst ner på sparrisen. Blanda samman på en plåt med olja samt salt och peppar efter smak
Lägg upp sparrisen på ett fat och strö över mandlar, en nypa flingsalt och peppar. Sparris. Smaksätt med färsk riven tryffel och en nypa salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.