Späd med pastavatten till önskad konsistens och tillsättspagettin. Ett lyft för smaklökarna är denna härligatomatsås som fått puttra ihopmed en skvätt grädde
Både tomatsås och kikärtor är de perfekta tillbehörentill pasta. På gamla dagar har jag börjat tycka att pasta kan vara lite torrt och föredrar egentligen pasta gjord på strimlade grönsaker, men det är enkelt fixat genom att blanda pastan med en sås
Jobben har avlöst varann med tandläkarbesök, bilar som gått sönder, fot igips och rullstol för Max, möten till höger och vänster, utedagar och skridsko-jagande, middagar och födelsedagar och en allmänt påfrestande vecka mentalt… MEN nu börjar vi så sakta sadla om till helg
Tillsätt oregano och hälften av basilikan. Häll av vattnet och rör iolivolja. 1 Hetta upp oljan i en kastrull och fräs löken någon minut. Tillsätt resten av ingrediensernatill såsen utom örterna och låt såsen koka tills den tjocknat, cirka 25 minuter. Spagetti 1 Koka pastan enligtanvisning på förpackningen. 2 Blanda pasta, tomatsås, resten av basilikan och parmesanosten. 5 dl olivolja. 3 hackade vitlöksklyftor. 1 dl rött vin. 400 g spagetti. 2 tsk olivolja. 50 g riven parmesanost
Spagettimedtomatsås, mozzarella, oliver, ruccula och parmaskinka. Så det fickbli en pasta med en riktigt god tomatsåsmed mozzarella, oliver, och ruccula som toppades med ett par skivorparmaskinka
Lägg alla ingrediensertilltomatsåseni en matberedare och kör till en slät massa. Tomatsås. Kör squashen på en spiralimed den minsta hålformen så att den får form som spagetti
Blanda därefter ströbrödet med resten av ingredienserna, blanda försiktigt men väl. Börja med såsen. Hetta upp oljan i en kastrull, tillsätt löken och fräs den mjuk
Serverade med en riktigt god Prinskorvmed hög kötthalt från Karlström’s i Ramsele. Tina bönorna, skär dem imindrebitar och fräs dem i smöret tillsammansmedfinhackad lök och vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.