Tillsätt oregano och hälften av basilikan. Häll av vattnet och rör iolivolja. 1 Hetta upp oljan i en kastrull och fräs löken någon minut. Tillsätt resten av ingrediensernatill såsen utom örterna och låt såsen koka tills den tjocknat, cirka 25 minuter. Spagetti 1 Koka pastan enligtanvisning på förpackningen. 2 Blanda pasta, tomatsås, resten av basilikan och parmesanosten. 5 dl olivolja. 3 hackade vitlöksklyftor. 1 dl rött vin. 400 g spagetti. 2 tsk olivolja. 50 g riven parmesanost
Spagetti med tomatsås, mozzarella, oliver, ruccula och parmaskinka. Så det fickbli en pasta med en riktigt god tomatsås med mozzarella, oliver, och ruccula som toppades med ett par skivorparmaskinka
Spagetti med smakriktomatsås (bild. Kvällens recept slängde jag ihop själv genom att utgå från vad jag hade hemma typ (= inte mycket), blev faktisktriktigt gott och kändes litehärligtitalienskt att slänga ihopspagettin med själva pastasåsen innanservering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.