Sistvifick över testade vi att frysa in ruccolan (den var då redan sköljd), och nu när vi lagade tomatsoppa tinadevi upp den och mixadetill en egen ruccolaolja - det blev kanongott och man kan aldrig tro att ruccolan varit fryst
Använd torkade kryddor och skulle det vara så att du inte har tillgångtill allt, ta de du har. 1 msk rosmarin. 2 msk timjan. 2 msk basilika. 1 msk rosmarin. 2 msk timjan. 2 msk basilika
Använd torkade kryddor och skulle det vara så att du inte har tillgångtill allt, ta de du har. 1 msk rosmarin. 2 msk timjan. 2 msk basilika. 1 msk rosmarin. 2 msk timjan. 2 msk basilika
Jag kan av egen erfarenhet informera om att det inte är så populärt att plocka fram ägg eller en burk tonfisk när man är bland folk och keso/kesella kan man inte ha med sig en hel dag utan att det blirdåligt
Tänkte ge er ett sjukt bra tips. Hej på er snyggingar. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltidlitenyttigareallternativ
När den svalnat klipper eller skär du kolan ibitar. Jag tycker det är lättast att klippa den. Man kan även använda knäckformar så slipper man klippa/skäragodisarnaibitar
) Ljuvligt gott med skogens guld. mmm bara så gott och vad passar bättre än en toast till förrätt. KantarelltoastDetta är inte helt fel även som vickning
Gör en laddning och häll upp i en vacker burk och gebort när du blir bjuden på middagi sommar. Ska bedöma nationella uppsatser och rodda liteinförmorgondagen
Se till att fyll på vatten då och då eftersom de suger åt sig rätt så mycket. Ja, igår gjorde jag då den där rätten som jag pratat om i veckan, den som jag aldrig gjort förut och jisses vad gott det blev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.