Nyårsafton närmar sig och förväntningarna är som alltid höga, godaste maten ska serveras i vackraste klänningen, finaste champagnen ska drickas med de bästa vännerna och man ska vara på sitt allra soligaste humör
Sitter och googlar efter tips på vad jag kan bjuda på som dessert till nyår. Ramlade över det här receptet, låter både gott och festligt med den rosa färgen
En dessert ti die for. Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrik och dekorera med färsk frukt
Mmm. denna ljuvliga Mango surpise går inte av för hackor. Eftersom jag bara älskar Mango var jag tvungen att komponera ihop något med denna underbara frukt
Och här kommer efterrättstipsen. Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet. Så har ni inte bestämt er för vad ni ska äta, så kika in lite då och då
Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration till nyårsmaten
Nu är det snart nyår och dags att planera nyårsmaten och allt runt omkring. ) Så det är ett tips, kolla runt på sidor och på bilder som inspirerar dig när du känner sug
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.