Solrosskott kommer från de späda små skotten från solrosfröna. Finahacka äggen och blanda med det rumstempererade smöret samt finhackad persilja (går bra med fryst också, den tinar fort)
Här hemma går det åt en oansenlig mängd riskakor, flingor, mjölk, inte-alltid-så-nyttiga (och oftast dyra) färdigköpta panpizzor eller annat lättillgängligt som finns i skåpen
Tobias Andersson - Krögare och kökschef Edsbacka Bistro i Strängnäs. (Om man vill lägga till chips av persiljerot, hyvla och torka samtidigt som lingonen)
sallad på räkor, avokado och rucola. Salta gösen på köttsidan och pensla den med olja på skinnsidan. Grilla gösen på skinnsidan tills den börjar vitna på ovansidan, cirka 3 minuter. Vänd gösen och grilla den på andra sidan i ytterligare 1 minut. gösfiléer à 170 g med skinn MSC-märkt
4 4 port pasta 1 kruka basilika 65 g ruccola 1/2 dl pinjenötter 1 dl riven parmesanost 2 vitlöksklyftor 1 dl olivolja 1/2 dl rapsolja salt och peppar 8 soltorkade tomater 50 g getost Lägg till i inköpslistan
Rekommendationer från Supermat. Frysta blåbär kan tinas i kylen och blandas ner i frukostyoghurten eller -gröten eller ätas som mellanmål eller efterrätt med lite yoghurt
Tänkte ge er ett sjukt bratips. Hej på er snyggingar. Ett bratips är morot och gurkstavar som ni säkert redan vet men även paprika är super gott att dippa i lite kryddad gräddfil
Ett recept från Guldkorn. Servera gärna med ruccola. Idag fylls bloggen med tipspå nyårsmat. Stek på bägge sidor tills den är genomstekt och ser frasig ut
Den extra maten från julhelgen gör att det bara spritter i benen, ha ha. Det har hänt att jag stått där med en chokladbit i handen, gått in på Facebook och kollat på en av mina inspirations-källor Andreia Brazier (så snygg fysik
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.