Tips på efterrätter till nyårs
Smaskelismaskens
Smaskelismaskens
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 6 port
  • 200 g mjölkchoklad
  • 3 äggulor 4 dl grädde
  • 2 dubbeldaim (en halv dubbeldaim till garnering)
  • 1 st
  • 1 äggula 1 msk socker
  • 1 dl grädde
  • 70 % Fazer mörk choklad
  • punch
  • 4 st
  • 3 dl grädde
  • 0,25 dl socker
  • 80 gram center
  • 1,75 st gelatinblad
  • nutella
  • 12-14 st
  •  
  • Botten
  • 50 g smör
  • 200 g Maryland cookies double chocolate
  •  
  • Fyllning
  • 200 g philadelphiaost
  • 3 äggulor 1,5 dl socker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 0,5 dl Baileys
  • 2,5 dl grädde
  • 50 g Marabou mörk choklad
  • 125 g smör
  • 3 ägg 3 dl strösocker
  • 2,5 dl vetemjöl
  • 5 msk kakao
  • 1 msk vaniljsocker
  • 10 små
  • 100 g smör
  • 100 g vit choklad
  • 2 ägg 2 dl socker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2 1/2 dl vetemjöl
  • 3-4 msk Baileys
  • 4 port
  • 150 gram Toblerone
  • 1 st ägg
  • 2 dl grädde
  • 18 stycken
  • 100 g smör
  • 1 dl socker
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1/2 tsk bikarbonat
  • 1 msk ljus sirap
  • 2 dl vetemjöl
  • 50 g Toblerone
  • Färdigt på: 15 min + tid att halvfrysas ca 2 timmar
  • 1 kg mogen honungsmelon
  • 1 dl vatten
  • 1 dl socker
  • 1 msk citron pressad
  • citronmeliss
  • färska bär
  • 300 ml vispgrädde
  • 175 gram kondenserad mjölk
  • 2 msk instant espresso pulver
  • 2 msk Kahlua
  • 2 gelatinblad 1 tsk vaniljsocker
  • 5 dl vispgrädde
  • 1/2 dl strösocker
  • 100 g vit choklad
  • 2 gelatinblad 1 tsk vaniljsocker
  • 5 dl vispgrädde
  • 1/2 dl strösocker
  • 100 g vit choklad
  • 8 port
  • Fruktsalladen;
  • 1 ananas 300 g blå vindruvor
  • 3 kiwi 4 passionsfrukter saft från 1 lime
  • Vit chokladkräm;
  • 100 g vit blockchoklad
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 ägg 1 dl florsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.