2,5 timme
kanske inte är snabbt enligt er men om ni sätter igång den här så sköter sig grytan själv. Eller gör den kvällen innan så är det bara att värma när du kommer hem från jobbet, den bir bara godare av att stå. Kokboken är kvar på ön så receptet tar jag ur minnet och några smärre ändringar blir det väl. HET HÖGREVSGRYTA
Tänk vad man hittai ett tomt kylskåp och frys. Säg hej och fråga hur det är. Tycker inte jag gör annat än att handlar mat, men det enda stället det märks är på bankkontot
Superenkelt ochsnabbt att laga och gott att värma. Innan jag gick hem på mammaledighet brukade jag laga stor- kok på flera olika maträtter och lägg i frysen
Skala ochskiva löken tunt i halvmånar. Skär upp fläskfilénibitar. Bryn köttet och löken i smöret. Häll på grädden och lägg ibuljongtärningen, pepparn och sojan
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Nu menar jag inte söndagstrampa utan benen ska gå så snabbt du bara kan. De är så smidiga att göra, man kan varierafyllningenoch man kan ha dem med sig överallt (så länge man inte har en fyllning som är jätteblöt, då blir det äckligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.